‘Ventura navigaties’ speciaal ontwikkeld voor Camper en Caravan

N_versluisJe rijdt een mooie route, geniet van de omgeving en dan……plots een viaduct, kunnen wij daar onderdoor? Vrouw stapt uit en zegt vervolgens, “ik denk het niet”. Dan komt de eerste auto achter u die geïrriteerd begint te toeteren. Dan de tweede en u komt tot de conclusie dat het niet gaat lukken. Dat houdt in dat je moet keren maar er staan inmiddels vijf auto’s achter u die al druk naar hun voorhoofd staan te wijzen. Ze zullen toch opzij moeten om u de gelegenheid te geven om te keren, maar dat kan niet. Meestal gaat het dan zo “Vrouw, ga jij dat eens even aan die heren vragen of ze opzij willen gaan”? De rest laat zich gemakkelijk raden.

De Ventura navigatie zal er voor zorgen dat u een route wordt geboden zonder deze beperkingen.
U zet eenmalig de maten van uw Camper of Caravan in uw ‘Ventura navigatie’ en vervolgens zal de ‘Ventura’ automatisch een route berekenen die rekening houdt met uw beperkingen(hoogte, lengte, breedte en gewicht).
Nog een voorbeeld: U bent van plan ‘s avonds  op een locatie te overnachten, echter files en ander oponthoud zorgen er voor dat dit niet gaat lukken. Zoeken naar een geschikte plaats in een boek blijkt dan toch niet zo makkelijk omdat u graag uw toilet wil ledigen, een douche wil nemen en graag schoon water wil innemen en wellicht ook  nog iets wil eten. De “Ventura” maakt ook dit alles eenvoudig mogelijk voor u. U zoekt vanuit de locatie waar u op dat moment staat in uw ‘Ventura’ naar een plek met deze voorzieningen, (20.000 locaties van drie complete gidsen, ACSI, Board Atlas en Camperstop, zitten in de data base van de ‘Ventura’ waardoor het zoeken eenvoudig is geworden). Als u vervolgens uw keuze heeft gemaakt, is daar vaak ook nog een foto van te zien, zodat u kunt zien waar u terecht komt. Vervolgens drukt u 2 keer op “ ok “ en de navigatie brengt u naar het adres met de gekozen faciliteiten.
‘Ventaura’ wenst u een fijne maar vooral probleemloze vakantie.
Versluis Car Audio B.V. – Versluis Automotive, tel. +31-499422238
www.truckmate.nl en www.versluisautomotive.nl