De specialisten in caravan en camperschade
herstel en onderhoud!

N_Camper-in-spuitcabineOf het nu gaat om herstel van een krasje in de lak of het vervangen van een complete zijwand of compleet dak, u bent altijd aan het juiste adres bij onze bedrijven! Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in alle mogelijke werkzaamheden aan uw caravan of camper, zowel interieur als exterieur. Ook voor het op- of inbouwen van diverse accessoires kunt u bij ons terecht. Laat tijdig uw caravan in orde maken voor het volgende seizoen, zodat u weer veilig van uw vakantie kunt genieten. Wij verzorgen ook onderhoud, keuring en vochtcontrole van uw caravan of camper. Indien nodig/gewenst halen en brengen we uw caravan of camper bij u of het stallingadres.
Profile Repair
Onze specialisten zijn toppers in het perfect herstellen van schades aan geprofileerde wandbeplating middels Profile Repair. Dit geeft als voordeel dat het niet nodig is om altijd direct een hele wand te vervangen. Op de Profile Repair reparaties geven wij 10 jaar garantie.
Hagelbestendig dak
Heeft u hagelschade? Wij kunnen uw dakplaat vervangen door een hagelbestendig gfk-dak waardoor uw caravan of camper in de toekomst veel beter beschermd is tegen hagel.
Autoschade
Vanwege onze jarenlange ervaring in autoschadeherstel kunnen onze vakmensen zowel de schade aan de opbouw als schade aan het autogedeelte of chassis van uw camper perfect in originele staat terug brengen! Op schadeherstel geven wij 4 jaar Focwa-garantie.

Van Haandel Schadeherstel, Tuinstraat 23, 5427 PR  Boekel.
Tel: 0492-321526. www.vanhaandelschadeherstel.nl/contact
Meijers Caravan en CamperService, Oranjestraat 40, 4515CA  IJzendijke.
Tel: 0117-301660. www.meijers-autoschade.nl/contact