Nog nooit met een camper op pad geweest?
Dan is dit iets voor u………

Camper Ontdekkingsreis

Ook dit jaar kwamen bezoekers aan de diverse beurzen aan de stand met de vraag:
“Is een camper wel iets voor ons?”
Deze vraag is belangrijk omdat de aanschaf van een camper meer is dan een brood kopen bij de bakker. Een goed advies is om eerst een camper te huren. Een andere opmerking is dan vaak, dat men niet alles uit zo’n eerste campervakantie haalt, immers het is een geheel nieuwe beleving van reizen.
Om op al deze vragen en opmerkingen een goed antwoord te kunnen geven is het mogelijk om deel te nemen aaneen Camper Ontdekkingsreis. Tijdens deze korte vakantie proeft u niet alleen de sfeer van het reizen met een camper, maar ontdekt u ook de verschillende mogelijkheden die de camper te bieden heeft.
De deelnemers, maximaal 12 equipes, beginnen met een workshop en aansluitend met een rijtraining op een rijvaardigheidscentrum. Daarna gaat de reis via een mooie route naar Zuid-Duitsland. De routes worden individueel gereden waarbij diverse routes mogelijk zijn. ‘s Avonds wordt gezamenlijk overnacht op een camperplaats of camping. Einde van de reis is bij de Dethleffs fabriek in Isny waar gezamenlijk wordt gekeken hoe campers gebouwd worden.
De terugreis is zelfstandig via een zelf gekozen route waarbij alles wat op de heenreis is geleerd in praktijk kan worden gebracht. Verlenging van de camperhuur is mogelijk.

Informatie
Deze Camper Ontdekkingsreis wordt gehouden van 08 tot 18 april 2016.
De prijs bedraagt € 925,00 p.p. en is inclusief: Camperhuur, workshops, excursies en diverse maaltijden. De reis wordt georganiseerd door: Booij Dethleffs Centre in Buiten Almere.
Opgave voor deze reis is mogelijk via info@booij.nl
Kijk voor meer info op www.booijcampers.nl

camper-picknick