Magazine
12e jaargang nummer 4

MEDEDELING

De vierde editie van 2021 ligt vanaf 24 november a.s. in de winkel.

Het volgende nummer verschijnt 4 maart 2022


 INHOUDSOPGAVE

Fietsbestemming tussen Lek en Linge -Veelzijdige Midi-Pyrénées – Rondje Zeeland – Het mooie Berchtesgaden – Noorwegen


De oude Zijderoute

folklore-onderweg

Niet per kameel maar met je eigen camper de aloude wegen rijden waarmee in vroegere tijden de kostbare zijde van het verre oosten naar het westen werd vervoerd. Door landen waarvan je het bestaan misschien niet eens wist. Door ruige landschappen, soms onontgonnen, langs magische plaatsen en nog niet door toeristen ontdekte oorden.
Lees het verslag van deze oude route van een groepje camperaars die op expeditie gingen met Far East Expeditions en rijd in gedachten mee………
Lees Zijdenroute-1 Lees Zijdenroute-2 Lees Zijdenroute-3 

Bent u geïnspireerd door het nieuwe reisconcept en geënthousiasmeerd door de bijzondere bestemmingen van de ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Reizen’© van Expedition Far East? Dan nodigen zij u graag uit om deel te nemen aan één van de presentatiedagen op het kantoor in Boxmeer.
Aanmelden kunt u via aanmeldingsformulier : Aanmelden

Vanzelfsprekend kunt ook met uw reisvoertuig; camper, overlandvoertuig of 4×4 overlandvoertuig naar onze presentaties komen en er desgewenst overnachten.

Boxmeer ligt aan de Maas met zijn beroemde Maasheggen. Het is een eeuwenoud landschap, uniek voor West-Europa, en het kent een lange geschiedenis, tot aan de Romeinen aan toe. De Maasheggen in Noord-Brabant dankt zijn naam aan de heggen van ineengevlochten meidoornstruiken tussen de landbouwpercelen. Een bijzonder ecosysteem waarin zeldzame planten- en diersoorten voorkomen. Er zijn zeer veel mooie wandel- en fietsroutes die lang de Maasheggen lopen.