Ekowax

Ekowax Wassen Zonder Water

Ruim 6 jaar geleden is het bedrijf Ekowax Cleaning Products in Donkerbroek ontstaan. Deze onderneming houdt zich voornamelijk bezig met duurzame reinigings en onderhoudsproducten voor o.a. automotive, watersport en recreatie. Op diverse (camper & caravan) beurzen, evenementen bent u Ekowax de afgelopen jaren mogelijk al eens tegenkomen met een stand of anders op social media. 

Het product Ekowax Wassen Zonder Water is de mooiste, gemakkelijkste en veiligste reinigings- en onderhoudsmethode voor een camper. Dit product werkt op basis van nanotechnologie. De spray zorgt er voor dat de vuiligheid van de onderlaag wordt losgeweekt en wordt ingekapseld, waarna het dan eenvoudig zonder krassen te verwijderen is met een microvezeldoek. Vervolgens nog even licht napoetsen met een droge microvezeldoek en het oppervlak staat gelijk voor maanden in de wax. Eigenlijk is het een was- en wax behandeling in één keer zonder 1 druppel water te gebruiken. Het unieke aan dit product is ook dat het geen schadelijke chemicaliën bevat, biologisch afbreekbaar is en geschikt is voor iedere afneembare ondergrond. Deze reinigingsmethode wordt wereldwijd al jaren toegepast en is zelfs vele malen veiliger dan wassen met water.  

Het product ‘wassen zonder water’ is zeer breed toepasbaar. Bijna teveel om op te noemen, maar naast auto, motor, camper, caravan of boot is het ook toepasbaar voor glas, sanitair, beeldschermen, reclameborden, gevelbekleding, etc…

Naast het ‘wassen zonder water’ biedt Ekowax Cleaning Products nog meer duurzame producten aan. Zoals Nanocoatings voor glas, lakken, kunststof, polyester en RVS.

De producten zijn o.a. te bestellen via onze webshop (www.ekowax.nl) en via ruim 40 dealers/wederverkopers welke op de site vermeld staan. Ekowax is bereikbaar via info@ekowax.nl of telefonisch op 06-82232347.