IJsland

Bestemming IJsland en Faeröer met de camper

IJsland
Deze bestemming is speciaal voor  natuurliefhebbers van het mooie en ruige vulkanische landschap en die dit alles met de camper willen ontdekken. Bezoek fjorden en lagunen. Ervaar het avontuur bij watervallen, spuitende geisers, hete bronnen, gletsjers of vulkanen. Ook breuklijnen,  lavavelden, kraters en papegaaiduikers ziet men onderweg. Geniet eindeloos van de interactie met de IJslandse wereld en de wonderen der natuur. 

Faeröer Eilanden
Nergens op de Faeröer Eilanden bent u verder dan 5 kilometer verwijderd van de Atlantische Oceaan en kunt u overal genieten van een adembenemend uitzicht. Grote delen van dit ongerepte land zijn met uw camper ook gemakkelijk te bereiken. Van de 18 eilanden, zijn er 17 bereikbaar en met elkaar verbonden door middel van een brug of een tunnel. Dit is wat de Faerøer Eilanden zo bijzonder maakt; u bent omringd door een ongelooflijke ongerepte natuur midden in de Noord-Atlantische Oceaan met tegelijkertijd alle moderne comfort.

Campingkaart 2023 voor IJsland

De Camping Card IJsland geeft 28 nachten toegang tot ca. 46 campings verspreid op IJsland. Voor een overzicht van de deelnemende campings kunt u de website www.campingcard.is bezoeken. Deze campingkaart geldt voor de houder en partner en maximaal 4 kinderen in de leeftijdsgroep tot 16 jaar, reizend met auto/caravan/tent of camper in de periode van 01 juni tot 15 september. De kaart is 28 nachten geldig en geeft u de gelegenheid maximaal vier (4) aaneengesloten nachten op één en dezelfde camping verblijven. 

De campingkaart IJsland 2023 is voor slechts € 159,00 (prijs 2022) bij Troll Travel te koop. 
Ook overtochten naar deze mooie bestemmingen zijn te boeken bij 
www.trolltravel.com/onze-merken/smyril-line/